headlines

WHAT’S HOT NOW

ads header

Noticias de los ultimos acontecimientos

Ofertas de empleo

Deportes

Videos Musicales

Life & style

Games

    Sports

      » » Resep Dominikaanse sancocho Sewe Carnes - Dominikaanse Republiek
      Unknown

       Sewe sancocho Dominicano resep Carnes
      Voorbereiding : 1 uur
      Kook : 1 uur
      Weer Totaal: 2 uur
      Sancocho Dominicano resep Sewe Meats: ongetwyfeld die kulinêre skat Dominikaanse. Hierdie gewilde gereg voorberei word op spesiale geleenthede en feeste.
      Dien : 8 porsies
      Skrywer : Clara González

      bestanddele


      • 1 lb [0.45 kg] van vleis sous vir
      • 1 lb [0.45 kg] bokvleis
      • 1 £ van longaniza
      • 1 lb [0.45 kg] vark sous
      • 1 lb [0.45 kg] Chicken
      • 1 lb [0.45 kg] ribbes
      • 1 lb [0.45 kg] gerookte ham bene
      • Sap van 2 suurlemoene
      • 1 teelepel koljander of pietersielie
      • 1/2 teelepel fyn oregano
      • 1 eetlepel knoffel
      • 1 1/2 teelepel sout (of na smaak), gedeel
      • 4 eetlepels van groente-olie (koring, canola of grondboontjiebotter)
      • 0.75 gal [2.5 lt] Water
      • 1.2 lb [0.23 kg] yam in klein stukkies gesny
      • 1.2 lb [0.23 kg] auyama in klein stukkies gesny
      • 1.2 lb [0.23 kg] yautía in klein stukkies gesny
      • 3 groen piesangs, 2 van hulle sny in skywe 1 "(2,5 cm)
      • 1.2 lb [0.23 kg] van maniok in klein stukkies gesny
      • 2 ore koring, 2 van hulle sny in skywe 1 "(2,5 cm)


      instruksies
      1. Sny die vleis in klein stukkies.
      2. Smeer die vleis met die sap van 2 suurlemoene (behalwe wors).
      3. Plaas die vleis in 'n diep bak en voeg die koljander, origanum, knoffel en 1/2 teelepel sout. Meng goed en Marina vir 'n uur.
      4. In 'n groot pot verhit die olie oor matige hitte. Voeg die vleis by en roer (wees versigtig met spatsels). Dek en bak vir 10 minute, en voeg eetlepels water by indien nodig om te verhoed dat die brand.
      5. Voeg die vark en roer (wees versigtig met spatsels). Dek en bak vir 15 minute, en voeg eetlepels water by indien nodig om te verhoed dat die brand.
      6. Voeg oorblywende vleis en kook vir 5 minute, eetlepels voeg water by indien nodig om brand te voorkom.
      7. Voeg 1/2 liter [2 lt] water. Wanneer dit begin kook garing, pampoen, en gesnyde piesangs 2 voeg. Bak bedek vir 15 minute.
      8. Rasper die oorblywende weegbree en voeg ook. Voeg die res van die bestanddele (behalwe sout) en kook tot gaar. roer gereeld om te verhoed dat vashou aan die onderkant.
      9. Geur met sout na smaak. Bedien met wit rys en bedien met suur lemoen
      notas
      Die tradisionele bredie gemaak van beesvleis, dit is die luukse weergawe. Laat die vleis wat jy wil.
      Die geheim is om bestanddele van diegene wat langer neem om minder nodig voeg.


      Esta publicación esta disponible en algunos de los idiomas siguientes 
      Afrikaans | Albanés | Alemán | Amharico | Árabe | Armenio |Bengali | Bieloruso | Birmanés | Bulgaro | Catalan | Checo | Chino | Coreano | Croata | Danés |Dari |Dzongkha |Escocés |Eslovaco |Esloveniano |Español |Esperanto |Estoniano |Faroese |Farsi |Finlandés |Francés |Gaelico |Galese |Gallego |Griego|Hebreo |Hindi |Holandés |Hungaro |Inglés |Indonesio |Inuktitut (Eskimo) |Italiano |Japonés |Khmer |Kurdo |Lao |Laponico |Latviano |Lituano |Macedonio |Maltés |Nepali |Noruego |Pashto |Polaco |Portugués |Rumano |Ruso |Serbio |Somali |Suahili |Sueco |Tagalog-Filipino |Tajik |Tamil |Tailandés |Tibetano |Tigrinia |Tonganés |Turco |Turkmenistano |Ucraniano |Urdu |Uzbekistano |Vasco | Vietnamés

      «
      Next
      Video de Ilegales - Tamo Happy
      »
      Previous
      Natha Danger - Cantante | Sus letras | Biografia | Discografia | Videos | Mp3 | Noticias | Karaokes

      No hay comentarios:

      Leave a Reply

      Yoshua El Sobresaliente. Imágenes del tema: kelvinjay. Con la tecnología de Blogger.

      Listado alfabético de artistas

      ABCDEFGHIJKLMNÑOPQRSTUVWXYZ