Resep Dominikaanse sancocho Sewe Carnes - Dominikaanse Republiek

 Sewe sancocho Dominicano resep Carnes
Voorbereiding : 1 uur
Kook : 1 uur
Weer Totaal: 2 uur
Sancocho Dominicano resep Sewe Meats: ongetwyfeld die kulinêre skat Dominikaanse. Hierdie gewilde gereg voorberei word op spesiale geleenthede en feeste.
Dien : 8 porsies
Skrywer : Clara González

bestanddele


  • 1 lb [0.45 kg] van vleis sous vir
  • 1 lb [0.45 kg] bokvleis
  • 1 £ van longaniza
  • 1 lb [0.45 kg] vark sous
  • 1 lb [0.45 kg] Chicken
  • 1 lb [0.45 kg] ribbes
  • 1 lb [0.45 kg] gerookte ham bene
  • Sap van 2 suurlemoene
  • 1 teelepel koljander of pietersielie
  • 1/2 teelepel fyn oregano
  • 1 eetlepel knoffel
  • 1 1/2 teelepel sout (of na smaak), gedeel
  • 4 eetlepels van groente-olie (koring, canola of grondboontjiebotter)
  • 0.75 gal [2.5 lt] Water
  • 1.2 lb [0.23 kg] yam in klein stukkies gesny
  • 1.2 lb [0.23 kg] auyama in klein stukkies gesny
  • 1.2 lb [0.23 kg] yautía in klein stukkies gesny
  • 3 groen piesangs, 2 van hulle sny in skywe 1 "(2,5 cm)
  • 1.2 lb [0.23 kg] van maniok in klein stukkies gesny
  • 2 ore koring, 2 van hulle sny in skywe 1 "(2,5 cm)


instruksies
  1. Sny die vleis in klein stukkies.
  2. Smeer die vleis met die sap van 2 suurlemoene (behalwe wors).
  3. Plaas die vleis in 'n diep bak en voeg die koljander, origanum, knoffel en 1/2 teelepel sout. Meng goed en Marina vir 'n uur.
  4. In 'n groot pot verhit die olie oor matige hitte. Voeg die vleis by en roer (wees versigtig met spatsels). Dek en bak vir 10 minute, en voeg eetlepels water by indien nodig om te verhoed dat die brand.
  5. Voeg die vark en roer (wees versigtig met spatsels). Dek en bak vir 15 minute, en voeg eetlepels water by indien nodig om te verhoed dat die brand.
  6. Voeg oorblywende vleis en kook vir 5 minute, eetlepels voeg water by indien nodig om brand te voorkom.
  7. Voeg 1/2 liter [2 lt] water. Wanneer dit begin kook garing, pampoen, en gesnyde piesangs 2 voeg. Bak bedek vir 15 minute.
  8. Rasper die oorblywende weegbree en voeg ook. Voeg die res van die bestanddele (behalwe sout) en kook tot gaar. roer gereeld om te verhoed dat vashou aan die onderkant.
  9. Geur met sout na smaak. Bedien met wit rys en bedien met suur lemoen
notas
Die tradisionele bredie gemaak van beesvleis, dit is die luukse weergawe. Laat die vleis wat jy wil.
Die geheim is om bestanddele van diegene wat langer neem om minder nodig voeg.


Esta publicación esta disponible en algunos de los idiomas siguientes 
Afrikaans | Albanés | Alemán | Amharico | Árabe | Armenio |Bengali | Bieloruso | Birmanés | Bulgaro | Catalan | Checo | Chino | Coreano | Croata | Danés |Dari |Dzongkha |Escocés |Eslovaco |Esloveniano |Español |Esperanto |Estoniano |Faroese |Farsi |Finlandés |Francés |Gaelico |Galese |Gallego |Griego|Hebreo |Hindi |Holandés |Hungaro |Inglés |Indonesio |Inuktitut (Eskimo) |Italiano |Japonés |Khmer |Kurdo |Lao |Laponico |Latviano |Lituano |Macedonio |Maltés |Nepali |Noruego |Pashto |Polaco |Portugués |Rumano |Ruso |Serbio |Somali |Suahili |Sueco |Tagalog-Filipino |Tajik |Tamil |Tailandés |Tibetano |Tigrinia |Tonganés |Turco |Turkmenistano |Ucraniano |Urdu |Uzbekistano |Vasco | Vietnamés

Publicar un comentario

Anterior Siguiente

نموذج الاتصال